Stengt i 2022

Vi har dessverre ikke åpent på Biristrand Camping i sesongen 2022

CAMPINGHYTTER I INNLANDET LANGS MJØSAS STRAND

Campinghytter og hytteutleie

Campinghytter og hytteutleie ved Mjøsa

Biristrand Camping har hytter for alles behov, fra de helt enkle med 4 senger, kokeplate og kjøleskap, til hytter med dusj, toalett, egen kjøkkenkrok og flere rom.

Våre campinghytter og hytter har god standard. Noen av hyttene er veldig nye, mens de eldre hyttene er renoverte der noen av hyttene også er vinterisolerte og kan leies hele året. De ligger fint og praktisk til, og det er parkering rett utenfor hyttene. De fleste hyttene har veranda/uteplass hvor man kan sitte. Vi finner hytten du trenger ut i fra hvor mange dere er. Prisene varierer fra kr. 700,- pr. døgn til kr 1400,- pr. døgn.

Hytteutleie på Biristrand Camping i Innlandet
Hytte på Biristrand Camping i Innlandet

Vi har følgende campinghytter og hytter å velge mellom:

  • 2-manns hytte
  • 4-manns hytte
  • 4-manns hytte, 2 rom med bad
  • 5-manns hytte

Hytteutleie hos oss foregår hele året rundt

Bestill online, og overrask familien med en ferie i en herlig atmosfære ved Mjøsa, og nyt innlandets herlige syn. Hvis du planlegger å dra på ferie til Hunderfossen er det en god ide å snakke med Biristrand Camping, som tilbyr hytteutleie midt i mellom de største Mjøsbyene, Lillehammer, Gjøvik og Hamar. Alt etter hvor lang tid du har, er det lurt å planlegge litt hjemmefra. De tre mjøsbyene har mye forskjellig å by på, og det er ikke alltid lett å velge til og fra.

Hytteutleie på Biristrand Camping i Innlandet
Billig hytteutleie på Biristrand Camping i Innlandet

Book hytte i dag

Mer om overnatting

Overnatting ved Lillehammer og Gjøvik