Stengt i 2022

Vi har dessverre ikke åpent på Biristrand Camping i sesongen 2022

BÅTLIV, BADING, LEKEPARK, TUR OG FISKE

Aktiviteter på campingplassen

Bading

Mjøsa frister de fleste badeglade.

Båtutleie

Både sykkelbåter og robåter leies ut. Henv. resepsjonen for priser og utstyr.

Turstier og Fiske

Det er egne turstier i åsen over Biristrand Camping med fantastisk utsikt! Fiske kan du gjøre i Mjøsa eller i et av de mange fiskevannene i distriktet.

Lekepark

Vi har en stor, fin lekepark for både de minste og litt større barn!

Aktiviteter utenfor campingplassen

Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er et sted hvor barn, unge og voksne kan utforske aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknikk og matematikk. Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige barn, unge og voksne mellom 0 og 100 er velkomne.

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Lekeland 1 Gjøvik

Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm, spesielt tilpasset barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0-12 år. Hos oss får barna styrket motorikken, testet sine ferdigheter, og vært i bevegelse i trygge omgivelser mens de har det gøy med familien og andre barn.

Heggerusten familiegård

Heggerusten familiegård tilbyr hundepensjonat, rideskole, privattimer i kjøring og ridning og helgeleirer med hest eller hund som tema. I ferier tilbys ukesleirer og egne leire kun for voksene. Vi tar gjerne imot gårdsbesøk og arrangerer bursdager, konfirmasjoner, osv.

Jorekstad Fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Det er både innendørs og utendørs badeanlegg. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Maihaugen Museum

Maihaugen har lang tradisjon for dokumentasjon og formidling av håndverk, og i 1921 ble museet tildelt nasjonalt ansvar for håndverk. På Maihaugen finner du også Norges Olympiske Museum, hvor du kan gjenoppleve magiske olympiske øyeblikk gjennom en stor samling historiske gjenstander.

Tur med Skibladner

Skibladner seiler nå i rutetrafikk alle dager unntatt mandager, frem til og med 18. august. De har regelmessige avganger fra alle havner, og en enkel rutetabell som gjør det lett å velge en kortere eller lengre reise, og muligheten til å komme tilbake til utgangspunktet.

Strandtorget kjøpesenter

Strandtorget på Lillehammer gir deg gode handleopplevelser! 10 km fra Biristrand Camping. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer. Vi kan by på 65 spennende butikker under tak. 1050 gratis P-plasser gjør det enkelt å handle fra 09 – 20 (18).

Kjøpesenteret CC Gjøvik

CC på Gjøvik gir deg gode handleopplevelser! 35 km fra Biristrand Camping. Senteret har hatt fire større utbygginger, og fremstår nå med 40.000 kvm og 1200 p-plasser. Senteret har 86 leietagere, omsatte for 1,41 mrd inkl. mva i 2014 og er innlandets største kjøpesenter i både omsetning og kvm.

Mer om overnatting

Overnatting ved Lillehammer og Gjøvik